Belépés

ifj. Sipos Gábor 2018. Method feeder bajnoka!

Kora reggel a sorsolásnál sokan izgultak, hogy az utolsó mindent eldöntő fordulóra milyen helyet sikerül sorsolni. A dobogóra esélyes versenyzők közül Kiss Péter, aki az élről fordult, kihúzta a B szektor egyik “mumus” helyét. Az A szektorba került Döme Gábor, Sisa József, ifj. Sipos Gábor, ráadásul utóbbiak egymás mellé sorsoltak, míg Döme Gábor az A szektor négyes helyén szintén nem lehetett boldog. Debrődi Attila ugyanakkor jól sorsolt, bár az ő szektorában is voltak jobbnak vélt helyek.

MethodOBdöntő3 - 33 (1).jpg

A hozzáállás azonban mindenkinél profi volt, senki sem ment feltartott kézzel a szektorába. Döme Gábor rendkívül szép, letisztult, profin felépített taktikával horgászott. ifj. Sipos Gábor szintúgy, és Debrődi Attila is kitartott az elképzelése mellett. Fej-fej mellett haladtak a versenyzők, de Németh Balázsra is figyelni kellett, mert ugyan ő nem horgászott egyszer sem egyest, de nem is hibázott nagyot egy alkalommal sem. Az erjesztett, fermentált etetőanyagok és magvak döntője volt ez a mostani.

MethodOBdöntő3 - 22 (1).jpg

A legtöbben ezt használták, de erős fokhagyma illatok is terjengtek a levegőben. A rekkenő hőségben minden erejüket össze kellett szedni a versenyzőknek, hogy ne lankadjon a figyelem. Mindenki sportszerűen, egymásra figyelve horgászott, így nem volt semmi fennakadás, amiért köszönet illeti a mezőnyt. A mérlegelőknek is akadt dolga bőven, főként az amurok adtak sok munkát. A bajnokságot idén ifj. Sipos Gábor nyerte nagyon szoros küzdelemben. 4 ponttal, több fogott súllyal állhatott a dobogó legmagasabb fokára.

MethodOBdöntő3 - 32 (1).jpg

MethodOBdöntő3 - 27 (1).jpg

Az ezüstérem Debrődi Attila nyakába került, aki szintén 4 pontot ért el, és csak néhány dekával maradt el Sipos Gábortól. A bronzérem Németh Balázshoz került. A versenyzőknek Nagy Attila Világ és Európa bajnok versenyhorgászunk, az OVHB tagja, a HOFESZ elnöke adta át a díjakat. Köszönjük a szervezést és a lebonyolítást a HOFESZ munkatársainak. Jövőre folytatás ugyanitt!

 MethodOBdöntő3 - 4 (1).jpg

 

Eredmények

A döntőn készült fotók