Belépés

Szövetségi kapitányi és szakági koordinátori kinevezések

Az OVHB 2017. november 30-ai ülésén új szövetségi kapitányt és egy szakági koordinátort nevezett ki.

Monos Tibor a műlegyes szakág szövetségi kapitánya felmentését kérte a kapitányi posztról, amit az OVHB elfogadott. Ezúton is szeretnénk megköszönni Monos Tibornak a munkáját, és azt a segítséget, amit továbbra is felajánlott a legyezés népszerűsítésének előmozdítására. Az OVHB az új szövetségi kapitányi feladatok ellátásával Kovács Zsigmondot bízta meg.


Kovács Zsigmond évekig volt a MŰHOSZ elnöke, nemzetközi vállalatoknál szerzett több éves vezető tapasztalattal,
dán-angol-német, svéd és norvég nyelvtudással, széleskörű nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik. A korábbi években öt világbajnokságon vett részt, amelyekre megszervezte a kiutazást. Ismeri és jó kapcsolatokat ápol a nemzetközi szervezet vezetőivel, vizsgázott mester dobóoktató, több műlegyes publikáció szerzője.

K.Zsigmond.jpg

Az OVHB ezen az ülésén megbízta Magyar Szilárdot az utánpótlás korosztály szakág vezetésének koordinációjával. Magyar Szilárd neve nem ismeretlen a finomszerelékes versenysportot figyelemmel kísérők előtt. Korábban, mint utánpótlás szövetségi kapitány már foglalkozott a korosztállyal, keze alatt számos kitűnő versenyző nevelkedett, vezetésével több világbajnoki éremmel gazdagodott a versenysport, és mint versenyző is számtalan nemzetközi trófeával büszkélkedhet. Széleskörű szakmai ismeretei és tapasztalata minden bizonnyal segíteni fogják a korosztályos versenyzők eredményesebb szereplését.

DSC_0280.jpg

 

AZ OVHB mindkét újonnan kinevezett szakembernek eredményes munkát kíván!
Kozári Miklós OVHB elnöke